Folding Kompak Mudah Alih Kayu

KEBERKESANAN YANG PELANGGAN: Meja ringan ini dilipat ke saiz beg pakaian supaya anda dapat membawanya bersama anda di mana sahaja. MELAKUKAN KE ATAS EMPAT: Ia boleh memuatkan sehingga empat individu menjadikannya pilihan yang bagus untuk acara luar dengan keluarga dan rakan-rakan. PEMBINAAN SMART: Diperbuat daripada bahan ultra ringan yang membolehkan kemudahan mudah alih dan serba boleh dalam pelbagai situasi dan peristiwa termasuk perkhemahan, tailgating, piknik, dan banyak lagi. Malah membuat meja kraf yang hebat untuk anak-anak. DESIGN MULTI-PURPOSE: Meja kami boleh digunakan untuk menghidangkan makanan, bermain permainan, hanya menikmati pemandangan dan banyak lagi! SET-UP SEDERHANA: Semua kepingan meja ini disambungkan bersama untuk membuat proses persediaan dan pengambilan yang cepat dan mudah.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk

Outsunny 4 Orang Kayu Folding Koper Jadual Berkelah Set dengan Lubang Payung

6.jpg

Mahu menjadikannya hari untuk diingati? Tambah jadual berkelah perjalanan mudah alih ini dari Outsunny ke koleksi keluarga anda untuk membuat persediaan, pengangkutan, dan penyimpanan mudah. Ia melipat ke saiz beg pakaian supaya ia adalah snap untuk membawanya bersama anda di mana sahaja. Anda akan menghargai lubang payung terbina dalam yang membolehkan anda memberikan naungan pada hari-hari yang sangat cerah atau sebagai sentuhan yang bagus sepanjang tahun. Ia berguna untuk apa-apa aktiviti, sama ada anda berkhemah, menghabiskan hari bersama di taman, atau menangkap gigitan untuk makan di luar rumah. Ia juga membuat permainan atau meja kraf yang hebat untuk anak-anak. Apabila anda selesai, meja itu hanya dilipat kembali ke dalam beg kes beg yang kompak supaya mudah dibungkus sehingga aktiviti atau acara menyeronokkan seterusnya anda.

pemegang mudah alih

pada reka bentuk pergi

menyeronokkan keluarga luaran

proses persediaan mudah

Reka bentuk mudah alih dengan pemegang

Meja berkelah perjalanan padat yang padat dari Outsunny lipatan ke saiz beg pakaian supaya anda dapat membawanya bersama anda di mana sahaja.

Pelancongan Gaya On-The-Go

Menawarkan tempat duduk sehingga empat orang duduk dengan selesa semasa makan atau menghabiskan masa bersama rakan dan keluarga dalam senario luar.

Fun Family Outdoor

Pilihan hebat untuk aktiviti luar seperti berkelah, perkhemahan, BBQ, taman, dan pantai. Juga membuat kerajinan dan jadual aktiviti untuk anak-anak.

Proses Penyediaan Mudah

Semua keping meja luaran dan set kerusi disambungkan untuk membuat proses persediaan dan pemotongan yang cepat dan mudah.

ciri-ciri

ciri-ciri


 • Meja berkelah ringan dilipat ke saiz beg pakaian

 • Tempat duduk empat orang selesa sehingga 220 lbs. setiap kerusi

 • Kayu atas dengan lubang payung dan bingkai aloi aluminium

 • Reka bentuk lipatan pantas untuk penyediaan dan pengambilan mudah

 • Sesuai untuk piknik luar, taman, perkhemahan, BBQ, dan banyak lagi


spesifikasi

Spesifikasi


 • Bahan: Kayu, Aluminium, Plastik

 • Dimensi Meja: 85.5 L x 72.5 W x 67 H CM

 • Dimensi Dilipat: 85.5 L x 11.2 W x 36 H CM

 • Dimensi tempat duduk: 27 L x 27 W x 40.5 H CM

 • Umbrella Diameter Diameter: 0.5 "

 • Kapasiti Berat Jadual: 30 KG

 • Kapasiti Berat Seat: 100 KG


Hot Tags: kayu mudah alih padat lipatan, pengeluar China, pembekal, kilang, murah

Siasatan

Anda mungkin juga berminat