Perabot Masa Hadapan Luaran

- Apr 06, 2018-

Perabot santai luaran

Perabot santai dan bekalan luar adalah industri berorientasikan eksport yang biasa di bandar. Linhai adalah kluster industri produk luaran luar terbesar di China. Produknya dijual di lebih daripada 120 negara dan wilayah, di mana lebih dari 90% dieksport ke negara maju seperti Eropah dan Amerika Syarikat.

Baru-baru ini, wartawan itu belajar dari temuramah bahawa walaupun perabot dan bekalan luaran di luar bandar masih berorientasikan eksport, dengan kebangkitan budaya rekreasi dalam negeri, pembangunan industri percutian seperti tempat tidur dan sarapan pagi dan rumah ladang, perabot dan bekalan luar adalah dalam kehidupan masa lapang rakyat. Dengan fungsi-fungsi yang lebih penting, perabot dan bekalan luaran yang berorientasikan luaran di luar bandar secara beransur-ansur mendapat peluang perniagaan dalam "kek" di pasaran domestik.

Menikmati kehidupan santai di luar telah menjadi gaya hidup bandar yang semakin meningkat. Pemaju hartanah telah menonjolkan seni bina atau teres dan taman bandar dalam beberapa tahun kebelakangan ini, yang turut menyumbang kepada permintaan yang besar untuk perabot luar. Dalam pengubahsuaian rumah baru, banyak warganegara juga akan menambah beberapa elemen riadah balkoni, mengatur rak bunga di balkoni, meletakkan meja teh, meletakkan kerusi goyang.

"Dalam masa dua hingga tiga tahun yang lalu, pasaran domestik telah berkembang lebih cepat. Produk seperti bakul dan kerusi rotan boleh diletakkan di atas balkoni. Encik Zhu, ketua Penjualan Seni dan Kraf Luhai, Linhai City, memperkenalkan, "Roti ubat halaman juga sangat popular, kumpulan pengguna ini adalah pengguna rumah luar bandar dengan halaman atau halaman di rumah. berdasarkan saiz halaman. " 4.jpg