Meja kanak-kanak berkualiti tinggi

- Apr 12, 2018-

Meja kanak-kanak berkualiti tinggi

Hangzhou, 16 Mac 2018 - pada tahun 315 Hangzhou Hutong Sains & Technology Co, Ltd telah dianugerahkan gelaran "Kualiti pemimpin dalam pembelajaran Jadual industri negara" telah dianugerahkan oleh Persatuan pemeriksaan kualiti China pada 2018. Sejak diperkenalkan, ia telah memberi tumpuan terhadap kualiti dan produk yang baik yang boleh berdiri ujian pengguna.

Kualiti dan perkhidmatan: melindungi kanak-kanak rasa tanggungjawab dan misi

Kualiti mencerminkan kekuatan komprehensif syarikat dan mencerminkan daya saing teras Syarikat dan industri. Kualiti produk adalah tanggungjawab sosial asas yang syarikat perlu melaksanakan. Kualiti perkhidmatan adalah lanjutan dari kualiti produk. Memastikan produk dan perkhidmatan berkualiti integriti merupakan kunci kepada Keselamatan pengeluaran dan keyakinan pengguna, dan ia juga adalah suatu jaminan yang penting untuk pembangunan perusahaan.

Mewah kajian Meja dan kerusi · Saya memilih jururawat

Pada tahun 2008, jururawat mengambil menerajui pelancaran kesihatan pelbagai fungsi mudah meningkatkan, tilt dan fungsi kajian Meja dan kerusi di China. Konsep reka bentuk yang ergonomik ini disepadukan dengan sempurna pada kajian Meja dan kerusi untuk menyelesaikan masalah yang ketinggian kanak-kanak sentiasa berubah manakala ketinggian mereka adalah tetap. kontradiksi. Dalam tempoh sepuluh tahun yang lalu, produk yang telah berterusan dioptimumkan dan sentiasa inovatif dan bilangan paten yang dipohon kebenaran telah mencecah 69; banyak lagi diberikan "China (produk kanak-kanak) pemimpin jenama", "China (Jadual pembelajaran) inovatif jenama", "kualiti syarikat peneraju industri Jadual kajian Kebangsaan,"perusahaan berteknologi tinggi", dan"2017 dinasi perabot industri kualiti dan perhatian Standard Anugerah perusahaan empat"dan banyak gelaran Kehormat yang lain.

Industri Meja sekolah membawa industri ini selama 10 tahun. Jururawat merangkumi lebih daripada 300 bandar-bandar di seluruh negara dan 1200 + Kedai-kedai.

Hari ini, jururawat kanak-kanak Kesihatan kajian Meja dan kerusi terbuka lebih daripada 1,200 + kedai istimewa di bandar-bandar lebih daripada 300 seluruh negara, dan jumlah keseluruhan kedai-kedai dan keuntungan membawa industri. Pada 2018, Tongtong kukuh setiap sekolah-umur kanak-kanak dengan hasrat dan misi memuatkan sebuah meja dan kerusi yang asal. Ia bertujuan untuk menjadi terbaik di dunia kajian Meja dan kerusi, mematuhi piawaian kualiti antarabangsa, dan melaksanakan keperluan kualiti yang ketat dari bekalan. Pemilihan Perniagaan, penerimaan bahan mentah, pengeluaran proses pemeriksaan, peningkatan perkhidmatan selepas jualan dan satu set lengkap sistem pengurusan kualiti bagi memastikan kualiti produk.

Pemimpin berkualiti, penjagaan kanak-kanak berkualiti

Berkualiti ke jenama. Masa ini, kanak-kanak jururawat itu memenangi gelaran "Negara pemimpin dalam the Quality of the pembelajaran Jadual industri". Ianya bukan sahaja satu penghormatan Shendian, tetapi juga tanggungjawab teknologi penjagaan kanak-kanak bagi masyarakat. Ia juga adalah Persatuan pemeriksaan kualiti China dan sebahagian besar pengguna kepercayaan dan sokongan teknologi penjagaan kanak-kanak. Syarikat akan terus meningkatkan pelaburan penyelidikan dan pembangunan serta inovasi produk, membuat jadual belajar yang lebih selamat, lebih hijau dan sihat dan kerusi, supaya setiap kanak-kanak usia sekolah mempunyai satu set sihat mengkaji jadual dan kerusi, ini adalah menjadi hasrat kami, ia adalah misi kami .

6.jpg