Trend Pembangunan Kursi Jadual Kayu Padat Dan Meja Kayu Kayu Padat Dan Kursi

- Nov 07, 2017-

Kerusi meja makan adalah jenis peralatan makan, yang digunakan secara meluas. Ketinggian standard 720mm-760mm, meja makan dan peralatan kerusi untuk kehidupan seharian dan aktiviti sosial dengan penggunaan duduk, bersandar, makanan dan fungsi lain. Biasanya dipasang oleh beberapa bahagian sifar dalam cara sendi tertentu. Wei Jia Sixie "Minshu" lima Huai Zi Wu Liu mandshurica tussah: "di mana perabot, semua jenis kepingan kayu sebelum yi." Dapat dilihat, sejak zaman purba, kerusi meja Cina telah menjadi kayu padat sebagai kayu utama, terutama perabot kayu padat

kerusi yang boleh dipilih kerusi meja pepejal kayu
1, menurut kaedah reka bentuk yang berbeza dibahagikan kepada: kerusi meja makan conjoined dan meja makan dan kerusi yang berpecah.
2, menurut bilangan makanan yang direka oleh setiap meja secara umumnya boleh dibahagikan kepada dua meja, meja dan kerusi, empat meja dan kerusi, enam meja dan kerusi, lapan meja makan dan kerusi, sepuluh meja dan kerusi.
Kerusi meja pilihan kerusi meja pepejal kayu, trend pembangunan kerusi meja pepejal kayu
3, menurut bahan yang berlainan untuk kerusi makan: kerusi keluli (biasanya dibahagikan kepada keluli kaca, keluli tahan karat dua), meja kayu dan kerusi (biasanya mempunyai meja makan kayu dan kerusi kayu, meja makan dan kerusi, trek) meja marmer dan kerusi, kerusi plastik.
4, mengikut reka bentuk kerusi boleh dibahagikan kepada: lipatan, tidak boleh dilipat; najis dengan backrest, dll.

Trend jadual kayu dan kerusi pepejal:
Kerusi meja kayu pepejal dan kerusi meja kayu keluli menduduki lebih daripada 80% pasaran perabot. Eksport meja dan kerusi adalah berdasarkan gaya bergaya Eropah, dan semua meja dan kerusi kayu yang padat lebih popular dan mudah dieksport. Meja dan kerusi restoran makanan segera sangat popular dengan pengguna di rumah dan di luar negara. Reka bentuk pelbagai meja kayu dan gaya kerusi pepejal akan menjadi hala tuju yang baik, tetapi juga trend majoriti pembelian pemilik.