Luar Aktiviti Kanak-kanak Cute Aktiviti Jadual Kraf untuk Dijual, Meja Mainan plastik Moden untuk Kanak-kanak dan Kanak-kanak

Spesifikasi: Model NO .: DN-K-05 Bahan: Jadual atas: HDPE; Kaki: PC Saiz Meja: L100 * W75 * H57CM Pcs / Ctn: 1 PC Kadbod Saiz: Tablet: L102 * W77 * H6CM Kaki: L57 * W33 * H21CM NW / GW: 10.8KG / 40GP / 40HQ: 425PCS / 884PCS / 1044PCS Menghasilkan Masa Lead: 30-45 hari Manfaat Ciri ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Luar Aktiviti Kanak-kanak Cute Aktiviti Jadual Kraf untuk Dijual, Meja Mainan plastik Moden untuk Kanak-kanak dan Kanak-kanak

Spesifikasi Aktiviti Kanak-kanak Cute Outdoor Aktiviti Kerajinan Meja untuk Dijual, Meja Bermain Plastik Modern untuk Anak-Anak dan Anak-anak:
Model NO .: DN-K-05
Bahan: Jadual atas: HDPE; Kaki: PC
Saiz Meja: L100 * W75 * H57CM
Pcs / Ctn: 1 PC
Saiz kadbod: Tabletop: L102 * W77 * H6CM Kaki: L57 * W33 * H21CM
NW / GW: 10.8KG / 12.6KG
Warna: Putih, Kuning
20GP / 40GP / 40HQ: 425PCS / 884PCS / 1044PCS
Melahirkan Lead Time: 30-45 hari

Manfaat Ciri-ciri DN Outdoor Aktiviti Kanak-kanak Cute Jadual Kerajinan untuk Dijual, Jadual Main plastik Plastik untuk Kanak-kanak dan Kanak-kanak:
1. berkualiti tinggi, comel reka bentuk dan harga yang kompetitif.
2. Reka bentuk yang baik dan mudah diambil
3. penghantaran cepat.
4. Reka bentuk yang disesuaikan sentiasa dialu-alukan.
Perabot taman kanak-kanak digunakan di halaman belakang, taman, teres, taman, rumah dan tempat-tempat rekreasi lain untuk anak-anak dengan rakan-rakan mereka yang duduk di sana untuk menikmati masa penerimaan dan santai. Reka bentuk berwarna-warni akan menarik mereka, membawa inspirasi kanak-kanak dan merangsang imaginasi mereka, suka mainan promosi dan hadiah untuk anak-anak, maka ibu bapa tidak bimbang mereka akan berjalan jauh.

Soalan Lazim
S: APAKAH PENGELUARAN STANDAR LEADTIME?
Jawapan: Masa utama pengeluaran kami adalah kira-kira 30 hingga 45 hari selepas menerima deposit anda.
S: APAKAH JANGKA PEMBAYARAN STANDAR ANDA?
Ans: Pembayaran standard kami ialah TT dan L / C.TT: TT 30% sebelum pengeluaran dan pembaharuan 70% terhadap salinan BL.L / C: 100% L / C yang tidak dapat ditarik balik.
Q: BAGAIMANA KUALITI PRODUK ANDA?
Ans: Kualiti kami baik. Kami mengeksport produk kami ke banyak negara dan maklum balas kami sangat baik. Kualiti kami diterima dengan baik di pasaran antarabangsa.
Q: BAGAIMANA PROSES KAWALAN KUALITI DI SYARIKAT ANDA?
Jawapan: Kami mempunyai mesin ujian dalaman kami sendiri untuk memeriksa semua produk. Semasa pengeluaran, kami juga mempunyai orang QC untuk memeriksa kualiti. Sebelum memuat barang ke dalam bekas, kami akan melakukan pemeriksaan akhir secara rawak.
Q: ANDA BOLEH MEMBUAT DESAIN UNTUK AS?
Jawapan: Ya, Kami mempunyai pasukan profesional yang mempunyai pengalaman yang kaya dalam reka bentuk dan pembuatan perabot luar.Hot Tags: Luar Aktiviti Kanak-kanak Cute Aktiviti Jadual Kraf untuk Dijual, Meja Mainan plastik Moden untuk Kanak-kanak dan Kanak-kanak, pengeluar China, pembekal, kilang, murah

Siasatan

Anda mungkin juga berminat