pembelian dan penyelenggaraan meja kayu

- Jun 05, 2018-

1. harus menjauhi haba, mengelakkan cahaya matahari langsung, terlalu panas, terlalu kering akan membuat ubah bentuk perabot kayu, retak. Ini akan menghalang kayu dari sebahagiannya retak dan cacat.

2, harus memberi perhatian kepada pembersihan permukaan meja, anda harus selalu menggunakan kain katun lembut untuk membersihkan debu permukaan dengan perlahan, pada selang waktu, dengan kapas yang sedikit basah

3. Dengan berhati-hati lap habuk di sudut kerusi makan dan keringkan dengan kain kapas yang bersih, kering dan lembut.

4, untuk lebih banyak kotoran, anda boleh terlebih dahulu lap perlahan-lahan dengan air suam, kemudian bersihkan air.

5. Kerusi makan mudah dihubungkan dengan minyak lain daripada kerusi yang lain, oleh itu biasanya perlu ditambah untuk mengelap, untuk mengelakkan pengumpulan minyak.

6. penyelenggaraan minyak sekali setiap enam bulan, walaupun ia kelihatan seperti kulit licin atau desktop papan tahan US, tidak boleh kain melon atau berus keluli mengisar, supaya tidak merosakkan cat, menyebabkan cat mati.

7. Memohon lilin cahaya berkualiti tinggi ke permukaan, dan meningkatkan kecerahan semasa mengekalkan.

8. kerusi makan lebih keren atau berlainan, memberi perhatian lebih kepada pembersihan dan penyelenggaraan. Sarung kerusi boleh digunakan untuk melindungi kerusi makan, yang juga boleh menjadi lebih mudah apabila membersihkan, memanjangkan hayat perkhidmatan kerusi makan.

9. untuk berhati-hati untuk mengelakkan kerosakan pada reka bentuk struktur. Jangan mengayuh kerusi atau menyokong kerusi dalam dua kaki. Penggunaan yang tidak betul akan memusnahkan struktur asal.

Jadual kayu pepejal mesti memberi perhatian kepada penyelenggaraan ini dapat memanjangkan hayatnya.

http://www.dnoutdoor.com/outdoor-table-and-chairs/picnic-table-and-chairs/new-graphics-stand-up-paddle.html 6.jpg