Gunakan meja luaran dan kerusi di rumah untuk memberi anda pengalaman rekreasi yang unik!

- Dec 10, 2020-

Pada masa kini, kehidupan orang semakin kaya dan kaya, dan mereka sentiasa mahu keluar dan bermain apabila mereka tidak mempunyai apa-apa untuk dilakukan. Pelbagai tompok-tompok indah semakin bermanfaat. Setiap tempat yang indah akan menubuhkan beberapa meja luaran dan kerusi untuk pelancong. Jika anda letih, anda boleh duduk di luar dan menikmati pemandangan dan makan makanan yang lazat. Ia boleh digambarkan sebagai cantik. Jika terdapat halaman kecil di rumah, kita juga boleh meletakkan satu set meja riadah luaran dan kerusi di halaman. Ia juga sangat baik untuk keluarga berkumpul di halaman dan berbual. Hari ini, saya akan membawa anda untuk belajar tentang jenis meja dan kerusi riadah luar. Mereka yang tidak faham perlu belajar bersungguh-sungguh.


Menurut bahan-bahan yang berbeza meja dan kerusi luaran, kita boleh membahagikan mereka ke dalam rotan meja dan kerusi luaran, meja dan kerusi luaran aluminium aloi, meja dan kerusi riadah luaran kayu pepejal, dan meja riadah luaran plastik dan kerusi. Rotan meja riadah luaran dan kerusi boleh dibahagikan kepada rotan semulajadi dan rotan tiruan. Bahan mentah rotan tiruan adalah sebatian organik seperti PE, PO, PP, dan lain-lain. Anti-rotan yang diperbuat daripada sebatian organik ini boleh bertahan lebih lama daripada rotan semulajadi dan mempunyai kalis angin yang lebih baik, kalis air, dan sifat-sifat bukti matahari daripada rotan semulajadi. Rotan semulajadi cenderung retak apabila digunakan untuk masa yang lama, dan tidak mudah untuk mengekalkan. Rotan tiruan tidak perlu bimbang tentang masalah ini, dan mudah untuk mengekalkan dan membaiki.


Bahan mentah aloi aluminium meja luaran dan kerusi adalah aloi aluminium. Menurut proses pengeluaran yang berbeza, mereka boleh dibahagikan kepada satu tiub aluminium aloi jadual riadah luaran dan kerusi, dan aloi aluminium tiub berganda meja dan kerusi luaran aluminium. Pada masa kini, meja aloi aluminium dan kerusi lebih biasa digunakan di luar. Aloi aluminium adalah hijau dan mesra alam. Bahan-bahan boleh digunakan semula dan tidak ada formaldehid dan bahan-bahan lain. Di samping itu, meja aloi aluminium dan kerusi mempunyai hayat perkhidmatan yang panjang, yang merupakan meja riadah luaran yang sangat menjimatkan dan mesra alam dan produk kerusi.


1


Meja dan kerusi riadah luar plastik telah menjadi lebih popular dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Meja plastik dan kerusi sangat kalis air dan tahan kotoran. Banyak gerai makanan luaran menggunakan meja dan kerusi luaran seperti ini, yang mudah dibersihkan. Sesetengah rakan berfikir bahawa meja plastik dan kerusi tidak kuat. Malah, kerusi plastik sangat tahan lama. Selagi mereka tidak rosak berniat jahat, satu set meja riadah luaran dan kerusi boleh digunakan selama bertahun-tahun. Walau bagaimanapun, plastik cenderung mengeruhkan pada musim sejuk, dan ia mesti diterima di dalam rumah pada waktu malam.