Hidup sederhana, selamat hari!

- Apr 29, 2020-

GG quot; Rapi persekitaran di sekitar anda sedikit lebih selesa, tingkatkan rasa hati setiap hari, ini adalah inti pati mengatur dan menerima. Kalimat ini percaya semua orang tidak asing, berasal dari penulis Jepun" sihir pengaturan hidup yang membuat seseorang sakit hati" ;. Bilik tidurnya selesa, jadilah permulaan suasana hati yang baik setiap hari. Menyusun dan menerima yang paling umum adalah semua jenis tabung isi almari di dalam bilik, tetapi rumah beberapa model keluarga kecil mungkin tidak banyak kaedah mengatur kabinet, bagaimana cara menyelesaikan dan menerima? Hari ini terutamanya untuk berkongsi dengan anda sekarang di pasaran pelbagai penyimpanan yang baik, saya harap dapat membantu anda!

timg

1. Seluar dalam yang tersusun untuk menerima kotak

Seluar dalam, seluar dalam, stoking dan sebagainya pakaian kecil, penyimpanan sangat selesa, tidak akan memakan banyak ruang. Namun, setiap kali mencarinya, saya akan menjumpainya kerana ia agak kecil, yang tidak mudah dicari. Kadang kala, saya perlu meluangkan masa untuk menyusun semula kabinet yang kemas untuk mencarinya.

Laci plastik jernih ini dapat membantu anda menyingkirkan masalah ini. Dengan itu, seluar dalam, kaus kaki, dan pakaian kecil anda boleh diklasifikasikan ke dalamnya, dan reka bentuk lutsinar boleh dilihat sekilas, sehingga anda dapat dengan mudah mencari yang anda mahukan.

Ia juga dapat menumpuk penyimpanan, anda dapat mengumpulkan lapisan demi lapisan, penggunaan ruang yang berkesan!

u=3405650345,252545258&fm=26&gp=0

2. Kabinet simpanan di kepala katil

Bagaimana jika kita ingin mengambil topeng muka sambil berbaring di tempat tidur, atau membaca majalah kegemaran, tetapi tidak mahu bangun dari tempat tidur?

Sekiranya kepala tabung kandungan tempat tidur seperti ini baik-baik saja, anda boleh meletakkan beberapa barang kosmetik, buku, alat permainan kecil untuk menunggu beberapa artikel disimpan di dalam pada waktu biasa, apabila anda mahu mengambilnya, berbaring di tempat tidur dengan mudah dapatkan, sangat senang.

Warna terang dan masih boleh menambahkan semangat untuk bilik tidur yang menjemukan. Kabinet Penyimpanan ini boleh diletakkan di bilik tidur bukan saja, diletakkan di ruang duduk juga merupakan pilihan yang baik.

IMG_1760

3.Bakul simpanan pakaian kotor

Pakaian selalu berbaring, yang memberi kesan besar terhadap kebersihan rumah anda. Pakaian kotor juga boleh mempengaruhi udara di rumah anda. Bakul pakaian kotor, sekarang juga disebut bakul pakaian kotor Bakul pakaian kotor. Alat ini dapat digunakan bukan hanya untuk menyimpan pakaian kotor, tetapi juga untuk barang-barang simpanan rumah seperti mainan, buku, surat kabar, dan barang-barang harian.

u=3218441990,2129961506&fm=15&gp=0

3. rak simpanan plastik

Bilik tidur rumah menerima salah satu kaedah reka bentuk yang paling bijak, digunakan untuk mempunyai mod terbuka yang menghasilkan kedalaman yang berbeza mengikut artikel yang berbeza iaitu untuk menunjukkan bingkai, dapat menerima jam penggera, selimut siap sedia dan koleksi; Selain ketinggian yang mencukupi, kedalaman rak penyimpanan jenis ini juga menyediakan ruang tambahan untuk objek besar.

5af834adN157b9d51_看图王

Di atas adalah 3 bilik tidur yang saya kongsi menerima rak untuk membeli barang yang boleh dipakai, sekiranya artikel yang baik ini tidak perlu bimbang ruang yang menerima ruang di rumah tidak lagi tidak mencukupi, pergi berkemas dengan cepat!