Pembelian meja dan kerusi kanak-kanak

- Apr 03, 2018-

Pembelian meja dan kerusi kanak-kanak

1. Memilih kombinasi lebih baik, terdapat banyak manfaat untuk kombinasi kerusi makan, pertama sekali, bersama-sama dengan orang dewasa boleh makan bersama di meja. Dan boleh digunakan secara berasingan. Meja dan kerusi berasingan boleh menemani kanak-kanak sepanjang zaman kanak-kanak mereka, dan boleh melakukan kerja manual, bermain, dan kerja rumah. Jika anda memilih satu jenis kerusi makan, kanak-kanak tidak boleh menggunakannya lebih besar dan meletakkannya di rumah. Walaupun ia boleh dilipat, ia tetap menempati tempat. Meniup dan enggan untuk menjadi tawar, tidak berbaloi.


2: Pilih kerusi makan kayu padu, kerusi kayu untuk merasa pemain yang baik, cat hijau, sebaiknya plat juga kayu, dan gaya hiasan rumah sejauh mungkin konsisten. Umumnya berbau dengan hidung, nafas tidak dapat diterima. Pilih dulang untuk memilih ketinggian tempat duduk, ketinggian tempat duduk dan sudut belakang yang boleh laras, supaya bayi boleh meregangkan secara bebas di kerusi makan. Ekonomi dan tahan lama Membeli jenama dengan perkhidmatan selepas jualan yang bereputasi dan mapan, selain menjadi lebih yakin kepada pengguna, dapat membolehkan kanak-kanak mencapai kualiti makan yang selamat dan sihat, dan menjalani kehidupan yang panjang dan lebih ekonomik.


3: Pilih reka bentuk bawah Pepejal: Tempat duduk bayi dengan kaki lebar tidak mudah jatuh dan mudah dibersihkan. Kerusi makan mesti disediakan dengan langkah-langkah penyelenggaraan yang selamat termasuk tali pinggang keledar dan tali pinggang yang kuat di seluruh paha bayi dan melalui kaki. Sabuk keselamatan harus dapat diimbangi, dan setiap kali penyaman harus mencukupi. Adalah lebih baik untuk mempunyai roda di bahagian bawah dan mempunyai fungsi brek. Ia mudah untuk ibu bapa untuk menolak kerusi makan di mana-mana sudut bilik dan boleh diperbaiki. Sekiranya anda membeli kerusi yang boleh dilipat, pastikan untuk mengesahkan kemudahan pemasangan kunci dan menghalang kerusi daripada runtuh secara tidak sengaja.