Bagaimana untuk memanjangkan hayat perkhidmatan kotak perolehan plastik

- Jul 25, 2017-

1. Faktor alam sekitar. Kotak pusing plastik untuk digunakan dalam persekitaran yang tertutup, seperti bengkel, gudang, pasar raya dan sebagainya, untuk mengelakkan dalam simpanan terbuka, sejauh mungkin tidak dalam pendedahan matahari, angin bertiup, hujan, kerana keadaan seperti ini , akan mengurangkan penggunaan kotak plastik.

2. Faktor manusia. Dalam penggunaan sebenar proses tidak menghargai kotak plastik, membuang, kejatuhan, atau keganasan, akan memendekkan kehidupan kotak perolehan plastik.

3. faktor kualiti. Sekiranya kualiti kotak perolehan plastik tidak lulus, penggunaan hayat akan dipendekkan, di sini kualiti adalah merujuk kepada bahan dan struktur dua aspek, seperti sama ada kes dibuat bahan PP baru, struktur reka bentuk adalah munasabah , reka bentuk struktur yang tidak munasabah, impak pada beban, apabila ada masalah kualiti, hayat perkhidmatan tidak akan dijamin.

4. Gunakan kaedah. Kaedah penggunaan yang tidak betul juga akan mengurangkan kehidupan kotak perolehan plastik, contohnya, seseorang hanya boleh meletakkan kotak perolehan plastik berat 10kg, anda perlu meletakkan perkara berat 30kg, bahawa dua kali mungkin tidak mempunyai sebarang masalah, sebelum ini akan memendekkan hayat perkhidmatan, kotak pusing plastik dan orang tidak boleh digunakan untuk beban jangka panjang.