Bagaimana untuk memilih meja?

- Jul 09, 2018-

Bagaimana untuk memilih meja?

Pertama, saiz ruang makan

Sama ada restoran khusus atau fungsi restoran, anda mesti terlebih dahulu menentukan saiz ruang makan.

1. Ruang ini cukup besar, terdapat restoran bebas, anda boleh memilih dinette yang lebih fasih untuk menyesuaikan ruang.

2. Ruang terhad, dan jumlah pengunjung tidak pasti. Anda boleh memilih jadual yang boleh ditarik balik. Anda tidak perlu membeli meja makan besar yang menduduki tempat untuk hanya makan malam yang besar sahaja pada tahun ini.

Kedua, bahan dan saiz

1. Meja dan kerusi meja boleh dibahagikan kepada keluli, kaca marah, marmar, kayu padu, logam dan sebagainya. Adalah disyorkan untuk memilih meja dan kerusi dengan kaki atau kaki diperbuat daripada kayu padu atau paip keluli. Kaki dan kaki seperti itu lebih berat berbanding dengan bahan lain.

Ketiga, kaedah reka bentuk

1. Dinamik boleh dikategorikan ke dinet yang boleh dilipat, tidak boleh terbenam, berpecah, dan satu keping dinet mengikut kaedah reka bentuk.

2. Adalah dicadangkan bahawa keluarga berukuran kecil boleh memilih meja makan dan kerusi yang boleh dilipat jika ruang agak kecil, yang lebih menjimatkan ruang; jika saiz keluarga agak besar, mereka juga boleh memilih dinettes yang tidak boleh dilipat dan relatif berat, yang lebih banyak diselaraskan dengan keseluruhannya.