Penyimpanan di rumah akan menjadikan anda lebih senang atau menyusahkan

- Nov 21, 2020-

1. Penyimpanan minyak, garam, sos dan perasa cuka

Minyak dapur, garam, sos, cuka dan pelbagai perasa perlu disusun dan disimpan, yang benar sekali. Begitu banyak orang membeli semua jenis kotak penyimpanan atau rak tanpa berfikir. Mari kita lihat kaedah penyimpanan berikut. Ia hanya dapat mencapai tujuan penyimpanan, iaitu menjimatkan ruang. Bagi estetika dan sama ada senang dan senang diambil, setiap orang yang telah menggunakan ini akan mengetahui bahawa, pada dasarnya setelah makan, ia perlu disusun semula.

image


Terdapat juga banyak orang yang membeli rak berlapis dua ini, yang lebih senang disimpan daripada yang di atas, dan ruangnya besar, tetapi tidak cantik.


Bagaimana cara menyimpannya? Kita mesti terlebih dahulu mengetahui apa tujuan penyimpanan? Ia memerlukan lebih sedikit ruang, senang diambil, dan cantik secara visual. Izinkan saya bercakap mengenai mengambil lebih sedikit atau tidak mengambil ruang. Cara terbaik ialah menyimpannya di dinding. Jelas, kedua-dua perkara sebelumnya tidak dapat dicapai. Mudah diambil senang diambil dan dimasukkan, jadi kita boleh menggunakan kaedah yang dipasang di dinding untuk menyimpan bumbu yang biasa digunakan, dan beberapa bumbu yang sering digunakan boleh langsung diletakkan di atas meja, seperti minyak masak, kecap, cuka, Dengan cara ini, ia tidak akan sesak, dan akan lebih mudah dikendalikan.

image

Cantik dan menyegarkan secara visual, ia mesti dilakukan dengan mengubah bentuk dan warna kotak perasa atau botol perasa. Bekas perasa yang bersatu selalu dapat membuat orang merasa sembuh secara visual.