Panduan membeli pagar kanak-kanak

- Dec 24, 2020-

Pagar kanak-kanak, juga disebut pagar keselamatan kanak-kanak, pagar permainan, dan pagar keselamatan, kebanyakannya terbuat dari bahan plastik atau kayu dan digunakan terutamanya untuk menyediakan ruang aktiviti yang selamat dan menyeronokkan untuk bayi atau kanak-kanak dari usia 6 bulan hingga 12 tahun. Membebaskan tangan ibu&# 39 akan membantu memupuk kebebasan, pemikiran dan tumpuan anak-anak&# 39. Pada masa yang sama, elakkan kecederaan tidak sengaja yang disebabkan oleh kanak-kanak ketika mereka bermain dengan bebas.


Bahan pagar kanak-kanak:

Terdapat dua jenis bahan pagar kanak-kanak biasa di pasaran: plastik dan kayu. Pagar&# 39 kanak-kanak plastik telah menjadi produk utama pagar&# 39 oleh kanak-kanak kerana berat, tidak berwarna, kualiti dan kombinasi yang ringan.

Struktur pagar anak-anak&# 39: Pada masa ini, sebahagian besar pagar anak-anak arus perdana&# 39 di pasar dikelilingi oleh tiga bahagian: pagar gerbang, bahagian pagar, dan pagar permainan. Pengguna boleh menggabungkan ukuran dan gaya dengan bebas mengikut keperluan mereka.


Cara membeli pagar anak-anak'


1. Jenama: Ibu harus lebih berhati-hati dengan apa yang bayi gunakan. Memilih produk jenama terkenal lebih terjamin dari segi kualiti dan keselamatan, walaupun ada masalah, perkhidmatan purna jual dapat dijamin. Anda tidak boleh memilih jenama kelas tiga atau produk Sanwu. Produk sedemikian bukan sahaja dapat menjamin keselamatan anak, tetapi juga mempengaruhi pertumbuhan bayi yang sihat. Walaupun ada masalah, tidak ada cara untuk mengeluh.

6

2. Struktur: Struktur pagar&anak-anak sangat menentukan ketegasan pagar&# 39, jadi ibu perlu memberi perhatian sama ada komponen sambungan pagar&anak-anak tegas, sama ada reka bentuk kunci pintu pagar pintu masuk akal, dan bahagian bawah pagar anak-anak semasa membeli. Adakah terdapat cawan sedutan yang tetap?


3. Bahan: Oleh kerana sifat bayi dan anak kecil, tidak dapat dielakkan untuk dimakan oleh kanak-kanak. Satu. Potong apa yang dapat dilihat, jadi pilihan pagar keselamatan kanak-kanak mesti memilih plastik keselamatan yang boleh dimakan, dan jangan dibeli yang diperbuat daripada plastik kitar semula Pagar keselamatan anak, jika tidak, ia akan memberi kesan yang sangat besar pada kesihatan bayi GG. Oleh itu, bagaimana anda memberitahu sama ada pagar kanak-kanak itu diperbuat daripada plastik kitar semula? Oleh kerana plastik kitar semula tidak tekstur tulen, warnanya lebih gelap daripada plastik dara, dan ada kekotoran partikulat, jadi pagar anak-anak yang terbuat dari plastik kitar semula seringkali berwarna gelap dan lebih gelap. Warna menutupi zarah pengotor yang ditunjukkan. Kemudian ibu memilih pagar&# 39 untuk anak-anak yang berwarna terang dan terang untuk mengelakkan membeli pagar anak-anak&# 39 yang diperbuat daripada plastik kitar semula.


4. Padanan: Sebilangan besar pagar permainan dapat digabungkan dalam ukuran dan bentuk sesuka hati. Semasa membeli, ibu mesti memilih kombinasi mengikut keadaan mereka sendiri, agar tidak membeli terlalu besar atau terlalu kecil akan mempengaruhi pengalaman.