Camping adalah yang terbaik

- Aug 22, 2018-

Camping adalah yang terbaik! Camping cukup banyak SELALU melibatkan makanan. Apabila makanan terlibat, ruang balas biasanya diperlukan. Seperti yang anda tahu, ruang balas tidak selalu tersedia di dalam khemah. (Tidak juga di dalam RVs) Syukurlah, ada satu penyelesaian. Dapatkan jadual lipat kecil untuk meletakkan perkara.

Ia begitu mudah namun begitu cemerlang pada masa yang sama. Seperti semua perkara dalam kehidupan, tidak semua perkara dibuat sama. Beberapa meja lipatan kecil akan memenuhi keperluan anda dengan lebih baik daripada yang lain. Ia tidak mudah untuk menapis melalui 'mengapa' bahawa meja mudah alih akan berfungsi dengan baik.

Itulah sebabnya kita menyaring melalui baik dan buruk dari jadual perkhemahan lipat yang ada di sana untuk memudahkan anda untuk mendapatkannya tanpa mendapatkan analisis lump bah itu.

Jadual kem ini adalah pelbagai fungsi dalam reka bentuk. Mereka perlu cukup kuat untuk memasak perkakas dan barang-barang makanan yang berpotensi berat dan mangkuk pada mereka tanpa runtuh. Sesetengah daripada mereka dibuat untuk mempunyai gril yang sesuai di atas stesen.

Mereka tidak dimakan untuk dimakan, jadi jangan anggap cuba menggunakannya sebagai meja makan, ia tidak akan berakhir dengan baik untuk anda. Cari jadual memasak mudah alih yang memaparkan banyak 'petak' yang berbeza untuk perkara yang anda perlukan.

Ada yang mempunyai pemegang gelas wain, gantungan lentera, cangkuk perkakas, dan banyak lagi. Rak pengering gantung di bawah meja adalah ciri yang berguna untuk membiarkan hidangan kering. Mempunyai pemegang tuala kertas juga sangat berguna, terutama di kawasan berangin.