Apabila musim panas tiba, berkhemah!

- May 15, 2018-

Perkhemahan luar boleh berjumpa dengan kami Menggila untuk bintang-bintang Cinta untuk alam semula jadi Dan mengejar kebebasan Jadi kita semua suka pergi berkhemah sering Tetapi setiap kali anda pergi berkhemah di luar Ingat untuk memilih kawasan berkhemah yang baik dan selamat

1 Berkhemah tanpa makanan dan air tidak lengkap. Terlepas dari perjalanan perkhemahan anda tidak ada risiko. Sebagai contoh, mendaki dan berkayak, atau hanya bersantai di sebuah kemping dan menonton DVD, semua memerlukan makanan. Peraturan praktikal adalah dengan mengambil hanya makanan yang dijangkakan diperlukan untuk setiap hidangan. Sebagai contoh, jika pasukan anda kecil, bawa dua cawan bijirin segera dan bukannya seluruh periuk oat. Gunakan beg plastik tertutup untuk menggabungkan makanan. Jika anda berkhemah di sebelah kemping atau kereta, anda boleh menggunakan lebih sejuk untuk menyimpan makanan yang mudah rosak seperti daging supaya ia tidak merosot.

2 Memastikan air bersih adalah salah satu elemen perkhemahan yang paling asas. Kecuali anda boleh mendapatkan air minuman yang bersih, atau anda tahu bahawa terdapat air minuman yang selamat di suatu tempat, sebaiknya membawa air minuman botol bersama anda.

3 Oleh kerana anda berkhemah di tempat yang terbuka, anda mesti menyimpan kemahiran berkemah ini: Ini akan membantu melindungi dan memelihara alam semulajadi agar kita dan generasi masa depan dapat berkongsi keindahan alam. Tanpa meninggalkan apa-apa kesan, ini bermakna anda perlu membersihkan kem sebelum pergi, supaya persekitaran ekologi tidak akan terganggu. Bersihkan dengan teliti selepas makan dan menyimpan makanan dari tanah.

4 Mengesyorkan meja lipat luar untuk semua orang, sangat mudah. http://www.dnoutdoor.com/outdoor-table-and-chairs/picnic-table-and-chairs/dn-outdoor-garden-picnic-table-and-bench.html DN-AL-01.jpg