Sejarah kita

DN Furniture ditubuhkan pada tahun 1999. Produk DN adalah gabungan komponen yang diimport dan china untuk memastikan kita kekal di barisan hadapan teknologi pada harga yang kompetitif.

Kilang kami

DN mengkhususkan diri dalam menghasilkan perabot luaran seperti meja berkelah & kerusi, meja & kerusi taman, meja & kerusi kanak-kanak dan sebagainya. Semua produk 100% dihasilkan di DN, dari penyelidikan pasaran, generasi idea, daripada produk akhir. Lebih daripada 90% jualan adalah dari pasaran luar negara, seperti Jepun, Eropah, Amerika Syarikat, Timur Tengah, Afrika Selatan, Amerika Selatan, India, dan sebagainya.

DN sentiasa memberi tumpuan kepada kualiti, dan kualitinya diiktiraf di peringkat antarabangsa. DN komited untuk meningkatkan pengeluaran dan kualiti yang berterusan untuk memenuhi permintaan pelanggan mengenai reka bentuk, kualiti dan harga. DN juga mematuhi arahan perolehan yang ketat untuk memastikan piawaian dalam bidang keadaan kerja, keselamatan dan perlindungan kesihatan.

Produk kami

Produk kami termasuk yang berikut:

1. Meja dan kerusi pintu
2.Meletakkan meja dan kerusi
3.Kids meja dan kerusi
4. Meja makan dan kerusi
5.Storahan kotak
6.Parasol asas
7.Pallet

Permohonan Produk

Kebanyakan produk kami boleh digunakan di dalam dan di luar. Jika anda keluar untuk berkhemah atau berkelah, meja dan kerusi kami boleh menjadi pilihan terbaik. Ringan, lipatan mudah dan boleh diletakkan di dalam kereta. Jika anda menggunakan produk di rumah, ia sesuai untuk pangsapuri kecil untuk menjimatkan ruang.

Sijil kami

未命名_副本_副本

Kami sentiasa merasakan bahawa kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. Mereka memenuhi keperluan kualiti tertinggi seperti yang dinyatakan dalam garis panduan ISO9001: 2008 Standard, BSCI dan sistem kawalan kualiti yang ketat.

ISO 2020 中文.jpg
ISO- DN.jpg

11(001).jpg

Peralatan Pengeluaran

Kami mempunyai tiga teknologi utama:

- suntikan plastik

-Bentuk pencincang

suntikan air

Mesin total sekitar 80pcs.

Selain itu, kami mempunyai makmal QC sendiri, dan kami akan melakukan ujian sebelum makan tengahari produk ke pasaran.

Pasaran Pengeluaran

Pasaran utama kami adalah pasaran luar negara. Peratusan setiap kawasan adalah mengenai:
Asia: 35%
Eropah: 35%
Australia: 10%
Afrika: 10%
Lain-lain: 10%

Kenapa pilih kami

Kami berminat dengan kerja kami. Kejayaan anda adalah kejayaan kami. Kami mahu perniagaan anda berkembang maju dan berkembang dan matlamat kami adalah untuk membantu anda membawa perniagaan anda ke peringkat seterusnya. adalah penting bahawa reka bentuk keseluruhan betul dikonsepkan dan dibentangkan secara profesional untuk mewakili terbaik untuk anda.

Tujuan utama kami adalah untuk membantu anda mencapai matlamat yang telah anda tetapkan untuk organisasi anda supaya ia dapat terus memupuk misi anda. Apabila keperluan anda berkembang, kami akan dengan senang hati membantu anda menilai keperluan tersebut dan menawarkan perkhidmatan untuk mencapai matlamat tersebut.

Selama lebih dari 19 tahun, kami telah direndam dalam bidang reka bentuk dan pembangunan produk. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, kami telah mencipta lebih daripada 100 produk dan sentiasa belajar dan mengembangkan kemahiran kami. Perubahan teknologi. Ia adalah tugas kita, untuk tetap berada di atasnya, Kami ingin berkongsi bakat dan keghairahan kami untuk apa yang kita lakukan dengan dunia.